100% authentiek
Uit voorraad leverbaar
gratis verzending vanaf €50

Over ons

Weebs ‘R Us is een winkel voor Weebs gemaakt door Weebs.
Als kind was ik altijd al helemaal into stripverhalen en videogames. In mijn tienerjaren raakte ik ook enorm geboeid door de Japanses anime en manga series.
Bij elke citytrip die ik maakte, ging ik meteen op zoek naar winkels die mijn favoriete manga boeken en anime merch verkochten. De winkels in grote steden als London, Parijs en Berlijn waren voor mij een paradijs. Waarom hadden we zoiets niet in mijn eigen stad: Maastricht?

Mijn eigen store
Na mijn opleiding International Business trok ik de stoute schoenen aan en begon heel klein met het huren van een kraampje in de shop in shop “Jouw Marktkraam” in het centrum van Maastricht. Dat ene kraampje werden er al gauw 2, 3, 4 en nu zijn het er al 5. Inmiddels is Weebs ‘R Us ook aanwezig in “Jouw Marktkraam” in Hoensbroek en proberen we nog verder uit te breiden.

Een webshop voor Weebs
Met de lancering van onze webshop is mijn kinderdroom uitgekomen. Ik hoop dat je hier een coole plek vindt om op je gemak rond te snuffelen en super enthousiast wordt van de vele coole items die we in ons assortiment hebben. Een plek voor echte Weebs, iets dat ik als kind al altijd wilde.

Toekomstplannen
Maar hier houdt het niet op. Weebs ‘R Us is van plan te groeien en hoopt ook een fysieke winkel in het centrum van Maastricht te openen: een plek waar Weebs elkaar kunnen treffen, ons assortiment in het echt kunnen bekijken en kunnen chillen bij een drankje en hapje.
Je ziet: we hebben nog plannen genoeg en houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.