100% authentic
Uit voorraad leverbaar
Binnen 2 werkdagen verstuurd
Gratis verzending vanaf €50
Filter
  • Collectie

  • Series

  • Maten

  • Sorteren

Black Clover

Black Clover is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Yūki Tabata. Het verhaal volgt Asta, een jonge jongen geboren zonder enige magische kracht. Dit is onbekend voor de wereld waarin hij leeft, omdat schijnbaar iedereen een soort magische kracht heeft. Samen met zijn medemagiërs van de Black Bulls is Asta van plan om de volgende Tovenaarskoning te worden. Het is geserialiseerd in Shueisha’s Weekly Shonen Jump-magazine sinds februari 2015, met de hoofdstukken verzameld in 31 tankōbon-volumes vanaf januari 2022.

De manga werd voor het eerst aangepast in een originele video-animatie geproduceerd door Xebec Zwei, uitgebracht in 2017. Een anime-televisieserie-aanpassing geproduceerd door Pierrot werd uitgezonden in Japan op TV Tokyo van oktober 2017 tot maart 2021. Een anime-film gaat in première in 2023.

In Noord-Amerika is de manga in licentie gegeven voor Engelse release door Viz Media, terwijl de anime-serie is gelicentieerd door Crunchyroll en Funimation.
De serie gaat over Asta, een jonge wees die samen met zijn medewees, Yuno, moet worden opgevoed in een weeshuis. Terwijl iedereen wordt geboren met het vermogen om mana te gebruiken in de vorm van magische kracht, concentreert Asta, zonder magie, zich in plaats daarvan op fysieke kracht. Omgekeerd werd Yuno geboren als een wonderkind met een immense magische kracht en het talent om windmagie te beheersen.

Gemotiveerd door de wens om de volgende Tovenaarskoning te worden, een gezagsdrager die ondergeschikt is aan de koning van Clover Kingdom, ontwikkelden de twee jongeren een vriendschappelijke rivaliteit. Yuno krijgt een legendarische grimoire met vier blaadjes die in het bezit is van de eerste Tovenaarskoning van het koninkrijk. De vierbladige grimoire is een zeldzame grimoire die alleen aan de meest immense magiërs wordt gegeven. Asta heeft, ondanks zijn gebrek aan magie, een mysterieuze vijfbladige grimoire bemachtigd die mysterieuze elfzwaarden bevat en een lichaamloos lid van het duivelsras dat zeldzame anti-magie gebruikt. Daarna sluiten hij en Yuno zich elk aan bij een Magic Knight-squadron als de eerste stap om hun ambities waar te maken.

Asta voegt zich bij de Black Bulls onder Yami Sukehiro naast Noelle Silva, terwijl Yuno lid wordt van de Gouden Dageraad en verschillende avonturen aangaat terwijl hij strijdt met een extremistische groep genaamd het Oog van de middernachtzon wiens leiderschap wordt gemanipuleerd door een duivel om een ​​begaan onrecht te wreken tegen de Elfen door het Clover Kingdom op het moment van oprichting. De Magic Knights worden vervolgens geconfronteerd met de Dark Triad van het Spade Kingdom, waarbij Asta en Yuno de invloed van hun Duivels op hun leven leren kennen en van het plan van de Dark Triad om de Duivels volledig in hun wereld te manifesteren.