100% authentic
Uit voorraad leverbaar
Binnen 2 werkdagen verstuurd
Gratis verzending vanaf €50
Filter
  • Collectie

  • Series

  • Maten

  • Sorteren

Goblin Slayer

Over Goblin Slayer 

Goblins staan bekend als wrede en sluwe monsters die zich snel voortplanten. Desalniettemin staan ze bekende als kleine bedreigingen ondanks dat ze veel plunderingen in dorpjes uitvoeren waar ze vrouwen van andere soorten ontvoeren om mee te fokken. Ook hier wordt door veel avonturiers een oogje voor dichtgeknepen omdat er grotere opdrachten met hogere beloningen zijn.

Een groep jonge priesteressen gaat op avontuur om een groep Goblins te onderzoeken die verantwoordelijk is voor de verdwijning van een groot aantal vrouwen uit een nabijgelegen dorp. Zo onervaren als ze zijn worden ze overvallen door een groep Goblins en op het einde is er maar een priesteres van de groep over. Als ze haar lot al geaccepteerd heeft, verschijnt daar uiteindelijk een dappere Goblin Slayer die haar niet alleen redt maar ook de hele groep Goblins afslacht.

De Goblin Slayer heeft de Silver-rang en staat de priesteres toe om met hem mee te gaan terwijl hij de Adventurer’s Guild assisteert. Samen met de priesteres, High Elf, Dwarf en Lizard-man.