100% authentic
Uit voorraad leverbaar
Binnen 2 werkdagen verstuurd
Gratis verzending vanaf €50
Filter
  • Collectie

  • Series

  • Maten

  • Sorteren

Jujutsu Kaisen

Yuji Itadori is een expert op het gebied van atletiek. Maar hij heeft geen zin om in cirkels rond te rennen, hij voelt zich super thuis in de Occult Research Club. Hoewel hij alleen voor de kick in de club zit, wordt het serieus als er een echte geest op school verschijnt!

Wanneer zijn grootvader op zijn sterfbed ligt, doet Yuji hem een ​​belofte; dat hij goede daden zal doen zodat hij sterft omringd door dierbaren, in tegenstelling tot zijn grootvader.

Echter, Yuji’s leven neemt een plotselinge wending als hij Megumi Fushiguro ontmoet; een jujutsu-tovenaar die een vervloekt voorwerp probeert op te halen. Wanneer Yuji’s vrienden het vervloekte voorwerp openen dat ze hebben gevonden, gaat het mis als de vervloekte geesten die het voortbrachten op school rondzwerven. Als Fushiguro en Yuji bijna worden verslagen door een van de geesten, slikt Yuji het vervloekte voorwerp in en krijgt het zijn kracht. Als gevolg hiervan wordt Yuji vervloekt door het voorwerp en wordt hij meegesleurd in Fushiguro’s spannende wereld van jujutsu-tovenaars en vervloekte geesten.