100% authentic
Uit voorraad leverbaar
Binnen 2 werkdagen verstuurd
Gratis verzending vanaf €50
Filter
  • Collectie

  • Series

  • Maten

  • Sorteren

Sword Art Online

Over Sword Art Online

In het jaar 2022 is de virtual reality enorm ver ontwikkeld en wordt er een online role-playing game gelanceerd: Sword Art Online. De game gebruikt ‘NerveGear’ waardoor spelers het spel kunnen besturen met alleen hun gedachten.

Kirito krijgt het spel als een van de eersten in handen en logt dan ook snel in. Er zijn enkele tien duizenden medespelers online wanneer hij inlogt in de wereld Aincrad. Aincrad is een wereld vol middeleeuwse wapens en gruwelijke wapens. Al snel komen de spelers van het spel erachter dat het niet mogelijk is om uit te loggen totdat je alle 1o0 levels voltooid hebt.

Samen met zijn medespelers moet hij proberen uit het spel te ontsnappen. Sommigen van deze spelers bewijzen goede bondgenoten te zijn en anderen blijken vijanden te zijn zoals Asuna Yuuki. Om het nog spannender te maken blijkt dat wanneer een speler online dood gaat, hij of zij ook in het echte leven komt te overlijden. Kirito gaat het avontuur en gevecht om hier levend uit te komen samen met verschillende bondgenoten aan.